Кои сме ние

Качественото изпълнение на задачите – една от основните причини да работим заедно и дълго с нашите клиенти…


лого, тотал сървисис българия еоод

”ТОТАЛ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ” ЕООД е компания базирана в гр. Русе, която организира и реализира различни конкурентоспособни услуги в няколко основни направления – международен транспорт и логистика, спедиторски, консултантски, комерсиални и посреднически.

Ние се фокусираме над удовлетворяване на потребностите и очакванията на всички наши настоящи и бъдещи клиенти, които са заинтересовани от осъществяването на своите идеи.


В работата с клиенти ценим постоянната връзка като за целта всеки наш служител винаги и подробно да изяснява точно и ясно вида на услугата, от която се нуждаете.

За целта използваме въпросник с въпроси като “Кога?”, “Как?”, “Защо?”, “За какво?”, “За кого?” и “Колко?” и др.,

  • за да добием подробна представа за Вашите потребности;
  • да проучим подизпълнители в зависимост от изискванията Ви;
  • да контролираме процеса по изпълнението на услугата от планирането до резултатите от нейното изпълнение;
  • да осигуряваме своевременна и точна информация относно изпълнението на поетите задължения.

Цели и мисия на нашата компания


В мисията си сме заложили разширяване и подобряване на предлаганите от нас услуги отваряйки нови регионални офиси. Както и предлагане на услуги с добавена стойност.

Целта на нашата компания е да предлага и извършва съгласно българските закони всякакъв вид услуги, ползвайки дългогодишни и надеждни партньори, специализирани в бизнес сектори като транспорт, строителство, IT, маркетинг, търговия, кетъринг и т.н.

Желаем клиентите ни да достигат по-лесно до специалистите или ресурсите, от които се нуждаят.


Защо да изберете точно нас


  • Защото знаем кого и за какво да потърсим, за да изпълним точно това, от което имате нужда.  • Защото ще спестите време и усилия от търсенето на подходящ изпълнител на услугата, която желаете да се изпълни качествено и в срок.
  • Защото фирмите, с които работим, са проверени и се ползват с добра репутация пред нас.  • Защото прецизността и коректността при изпълнението на Вашите идеи са гарантирани.h.

На кого и как бихме били полезни


На всички граждани или организации, търсещи фирма, която да извърши определена работа (под формата на услуга) вместо тях.;

На всички граждани или организации, които нямат време за проучване на фирми и подбиране на оферти, обещаващи най-високо качество за услуга при най-добра цена.

Телефони:

+359 82 507770

+359 878 794406

Раб. време:

08:00 – 17:00

е-мейл:

office@totalservices-bg.com